Noorderpoortcollege

Opwierderweg 2 in Appingedam, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Noorderpoortcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 141

Op Noorderpoortcollege vind je 5 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 93

Werkweek in Noordlaren en lang...

Werkweek in Noordlaren en langlaufen in Duitsland. Gezellige klas. Ik ging veel om met Nataja en Yvonne. Na 4 jaar proefkonijn geweest te zijn was er dan eindelijk dat diploma. Soms was het handig om als eerste lichting met een nieuwe methode te leren, maar ook vaak was het onduidelijk wat er nu de bedoeling was. De diplomauitreiking was leuk, maar ook wel saai, het vertellen over de leerlingen duurde te lang. Ik heb tijdens deze opleiing mijn stages op verschillende adressen gehad. Ik ben begonnen op een nachoolse opvang in Groningen. Dit was erg leuk. Daarna heb ik in een woonvorm voor vertsandelijk gehandicapten stage gelopen. Dit heeft me nog een vakantiebaantje opgelevert. Mijn laatste stage was in het speciaal onderwijs in Appingedam. Er hing een leuke sfeer in de school. Soms was het best zwaar, maar ik heb er veel geleerd en het was tof.

2003, Deleted

ik heb eerst op het oude eemsm...

ik heb eerst op het oude eemsmoncollege gezeten(oude huishoudschool) en heb daar de opleiding AB. Maar daar was ik niet geschikt voor zei dhr lauxen, want ik wasnog te kinds. Wat heb ik ten een lolgehad met martine vondeling uit termuntenzijl.En met tony en karin en larissa, rebon,silke, ivan ..Toen ben ik de opleiding helpende gaan doen, makkie. Met sandra en marije, agnes, paula en marieke ouwehoeren en daar na naar het nooorderpoortcollege om de opleiding verzorgende te doen. Veel oefenen op de poppen met verpleegkunde en lolmaken met mijn vriendinnen. o.a.Mirjan, mariska, harma, chantal,sandra van Dijk en marieke.

2003, Deleted

Ik heb eerst op het Eemsmond C...

Ik heb eerst op het Eemsmond College gezeten om daar SPW te doen. Halverwege het tweede jaar gingen we fuseren met de MTS. Hier heb ik toen het laatste jaar doorgebracht.

2003, Ilse
?