Nobel Landbouw- en Huishoudschool

Lauriestraat 2 in Schagen, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nobel Landbouw- en Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nobel Landbouw- en Huishoudschool foto

Op Nobel Landbouw- en Huishoudschool vind je 31 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mevrouw tan :-(.

mevrouw tan :-(

Nobel Landbouw- en Huishoud..., 1977

Namen van enkele leerkrachten schieten mij te binnen zoals juffrouw Aker,juffrouw Brands, meneer Brombacher, meneer Verver.

Namen van enkele leerkrachten schieten mij te binnen zoals juffrouw Aker,juffrouw Brands, meneer Brombacher, meneer Verver. Wie weet er nog meer herinneringen aan deze tijd? Ik zou het erg leuk vinden om met klasgenoten van toen herinneringen op te halen.

Nobel Landbouw- en Huishoud..., 1965

Top tijd gehad op deze school.

Top tijd gehad op deze school. Heb hier alleen 3e en 4e klas LHNO gedaan. Ben daarna 2x met de 1e klas van de INAS begonnen en mocht dus ook 2x mee naar Terschelling!! In het 1e jaar van de INAS ging ik in feb. een paar maanden naar Amerika als aupair en het jaar daarop ging ik alweer in het 1e jaar van de INAS in feb. de verpleging in-->INAS nooit afgemaakt dus. Vooral Rosemary Weel herinner ik mij nog goed-->leuke vrouw en natuurlijk onze adjunct Piet(tevens gymleraar). Echt een leuke tijd geweest!!!! Ben nu med.secr. in ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede

Nobel Landbouw- en Huishoud..., 1981

?