Nobel Huishoudschool (later Alcmere Levensmiddelen Technologie)

van der Lijnstraat 9 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Nobel Huishoudschool (later Alcmere Levensmiddelen Technologie), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 53
  • Schoolgenoten 258

Op Nobel Huishoudschool (later Alcmere Levensmiddelen Technologie) vind je 53 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 210

Op deze school heb ik de INAS ...

Op deze school heb ik de INAS opleiding gedaan. Veel herinneringen heb ik hier niet meer aan, maar enkele namen van klsgenoten weet ik nog wel, zoals Anneke Bloothoofd, Willy Brouwer de Koning, Annie Deutekom. Wie helpt mij nog meer herinneringen ophalen?

2002, Deleted

Wat zou ik het leuk vinden om ...

Wat zou ik het leuk vinden om wat van oude klasgenoten te horen. Vooral van Inas D met klasselerares mevr. Sepp. Onze klas had de primeur van de eerste 2 jongens, Marcel en Chris op school. Groetjes Hannie

2002, Deleted

Ik bewaar goede herinneringen ...

Ik bewaar goede herinneringen aan het ene jaar wat ik op deze school hebt doorgebracht. De werkweek naar Arnhem was erg leuk en romantisch en onze klas was het origineelst verkleed tijdens een of andere feestweek. Namen die ik herinner zijn : sonja kuiper, cockie van zanten, evelien ?

2003, Yvonne
?