Nijepoort

Groenekanseweg 32 in Groenekan, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nijepoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nijepoort foto

Op Nijepoort vind je 6 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meneer van Lochem, mijn favoriete docent van alle scholen waar ik op heb gezeten, behalve als hij dreigde zijn nagels over het bord te halen! Ik zat in de klas bij Niels Plantenga, Rogier Dwars, Anne Visscher, Kees de Kroes, Anne Hans Visscher, Jorrit

meneer van Lochem, mijn favoriete docent van alle scholen waar ik op heb gezeten, behalve als hij dreigde zijn nagels over het bord te halen! Ik zat in de klas bij Niels Plantenga, Rogier Dwars, Anne Visscher, Kees de Kroes, Anne Hans Visscher, Jorrit de Graaf ... vergeet ik iemand?

Nijepoort, 1976

Tussen 1985 en 1990 een hartstikke leuke tijd op De Nijenpoort gehad, samen schaatsen als het koud was en natuurlijk naar de Kikker als het warm was.

Tussen 1985 en 1990 een hartstikke leuke tijd op De Nijenpoort gehad, samen schaatsen als het koud was en natuurlijk naar de Kikker als het warm was. Heb je zin om te mailen: thalita.kranenburg at cgey punt en el Groeten!!!

Nijepoort, 1985

Een kleine periode op deze school gezeten, maar die periode veel lol gehad.

Een kleine periode op deze school gezeten, maar die periode veel lol gehad. Hey Theo! leuk dat je ook op deze site staat!

Nijepoort, 1989

?