Niftarlake College

Pauwenkamp 151 in Maarssen, ( Toon op kaart )

1082 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Niftarlake College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Niftarlake College foto

Op Niftarlake College vind je 137 klassenfoto’s en 1082 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb veel leuke herrineringen aan deze school! Was een school waar ik me echt huis voelde! 1 van mijn favoriete leraren was toch wel Kempes van Biologie en scheikunde! Weet nog goed dat ik vlak voor mijn examens mijn pols brak bij een brommerongeluk, en Ke

Heb veel leuke herrineringen aan deze school! Was een school waar ik me echt huis voelde! 1 van mijn favoriete leraren was toch wel Kempes van Biologie en scheikunde! Weet nog goed dat ik vlak voor mijn examens mijn pols brak bij een brommerongeluk, en Kempes schreef toen inplaats van zijn naam op het gips, allerlei scheikunde formules erop! En dat vlak voor het examen scheikunde!

Niftarlake College, 1990

De mooie momenten van deze school was de dag dat we naar Parijs gingen.

De mooie momenten van deze school was de dag dat we naar Parijs gingen. Waar een mannelijk geslacht zich al te graag wilden laten zien, zodat hij zelf met bordjes met tekst tegen het raam aanduwde van zijn auto, waarop hij daarna wilde bewegingen maakte. De eer om 2 keer zeilkamp mee te mogen maken. De gezelligheid de grappen en de gekke momenten. Hoe onopvallend De heer de Boer al te graag bij de meisjeskamer langs liep. En het laatste het examenfeest, waar iedereen naar toe leefde om eindelijk onze 1ste diploma in ontvangst te kunnen nemen.

Niftarlake College, 1994

Zoveel herinneringen; de ontelbare feestjes, stappen, lachen en huilen, de laatste schooldag enz.

Zoveel herinneringen; de ontelbare feestjes, stappen, lachen en huilen, de laatste schooldag enz. Ook de Eiffel en Centerparcs brengen nog steeds een grote grijns op mijn gezicht.

Niftarlake College, 1985

?