Niels Stensen College

Amerikalaan 17 in Utrecht, ( Toon op kaart )

1252 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Niels Stensen College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Niels Stensen College foto

Op Niels Stensen College vind je 84 klassenfoto’s en 1252 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Skieen met onderander 'Cees Dufais'; leraar LO en dan enorm springen op de alpenweiden!!! Maar ook bij hem in de les LO klimmen op in een bank die door de anderen op zijn kortste kant recht omhoog werd gehouden.

Skieen met onderander 'Cees Dufais'; leraar LO en dan enorm springen op de alpenweiden!!! Maar ook bij hem in de les LO klimmen op in een bank die door de anderen op zijn kortste kant recht omhoog werd gehouden. Arthur, Knijntje, Ronald de Beer (zijn vriendin 'Katinka' werd mijn vriendin en daardoor ruzie...). 2e keer 5 en toen 6 VWO waren de leukste klassen. Guus Reith na het mondeling die aan mij vraagt:" Had je dat boek nou gelezen of niet?!" 'Da's voor u een vraag en voor mij een weet!!' Rector Sjamaar: Wat een man zonder status..... Scheikundeleraar (Wil) Grinwis: Een man voor wie ik een natuurlijk respect had. Ik volleybalde later met zijn zoon. Zo is er nog wel meer, maar dat komt wel op de reunie binenkort.......

Niels Stensen College, 1979

mendel(a)stecher(punt)nl.

mendel(a)stecher(punt)nl

Niels Stensen College, 1987

In 1967 begon de schoolkrant Zenit, maar met enkele klasgenoten maakten we al enkele maanden eerder BLAD.

In 1967 begon de schoolkrant Zenit, maar met enkele klasgenoten maakten we al enkele maanden eerder BLAD. Dat niet-officiele gestencilde blaadje verscheen drie keer. Het tweede nummer riep enige verontrusting op bij de schoolleiding, want er werd over seks geschreven en dat mocht in die tijd niet.

Niels Stensen College, 1965

?