Nicolaasschool

Lorentzstraat 15 in Zandvoort, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nicolaasschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 124

Op Nicolaasschool vind je 16 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 69

Meneer van der Smaal(Paul), st...

Meneer van der Smaal(Paul), stapte over van de Mariaschool en startte met 3 klassen de Nicolaasschool op. Ik zat toen in de öudste" klas, en ben dat ook altijd gebleven. Wij waren de oudsten en hadden een geweldige klas, waar ik nog steeds met veel plezier aan terug kan denken. Leerlingen die me zo te binnen schieten zijn:, Joke en Jose Coenraad, Ellen Pauw, Mieke van den Bos, Ingrid Vleeshouwers, Margriet van der Heiden, Ruus Faber, Paul Bleys, Robberd Demmers, Ella van Straten, Marijke Leek, Nelleke Spierieus, MoniQue Dieks, Ares Koopman (overleden), Andre Hoppenbrouwer, Jos Stokman, Michel Sonneveld, ....................Sorry als ik iemand vergeten ben, maar meld je dan even aan. Groetjes, Trudie.

2002, Trudie

Ko de droppot!...

Ko de droppot!

2002, Danielle

Co de droppot, ja die ken ik o...

Co de droppot, ja die ken ik ook nog wel. Leuk om te weten dat ie er na mijn schooltijd ook nog was. Die droppot is er namelijk gekomen toen ik er op school zat, de jongen waar de droppot naar vernoemd is zat bij mij in de klas. Ik weet alleen niet meer precies hoe het zat, of de meester de pot nou voor zijn verjaardag kreeg of met een sint surprise.

2003, Deleted
?