Nicolaas Witsen

Olympiaweg 393-395 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

705 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nicolaas Witsen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nicolaas Witsen foto

Op Nicolaas Witsen vind je 77 klassenfoto’s en 705 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bij alle namen mis ik die van de geschiedenis leraar, met dat hondje, en ik kan er werkelijk niet opkomen.

Bij alle namen mis ik die van de geschiedenis leraar, met dat hondje, en ik kan er werkelijk niet opkomen. Verder juff. Hellings, Hr. Kreuter, Hr Croes werkelijk nooit heb ik een stuk ijzer meer haaks gevijld, en kouwen voor elktro.

Nicolaas Witsen, 1971

Was in het begin wel erg wennen maar werd door de klas goed ontvangen, aangezien ik hier pas in de 2e klas kwam.

Was in het begin wel erg wennen maar werd door de klas goed ontvangen, aangezien ik hier pas in de 2e klas kwam. Vond het ook erg leuk Nederlands, Engels, Tekenen, Verkoopbevordering etc. Vond Engelse les van de heer Schietekat erg leuk (grappige naam ook), van de heer Samsin Verkoopbevordering. En Etaleren van de heer Adank en Reclame tekenen.. naam van die lerares ben ik kwijt maar was altijd erg leuk .. wilde daar eigenlijk in verder maar zag het niet om in me eentje helemaal naar Utrecht te verkassen. Had immers ook me kat, dus nee dat was het ook niet ...... Met wie ik in de klas zat: Rebecca Paulus, Cindy Westbroek, Andres ... etc. Naast het hoofdgebouw was het Kippenhok gevestigd (dat was het met recht ook) zo gehorig. En de dependance vlakbij het winkelcentrum Keizerswaard (was wel een stukje lopen) maar als je daar eindigde met je lessen kon je gauw met de bus naar huis. En anders moest je bij het hoofdgebouw nog eens een stukje naar de Tram lopen. Mijn tante woonde ook in de buurt van de dependance dus als ik daar les had was het hup daar vlug heen eten (samen met me nicht Belinda Forman) en dan vlug weer naar school.

Nicolaas Witsen, 1984

Met de leraar voor muziek (Hr latestijn) was het altijd gezellig.

Met de leraar voor muziek (Hr latestijn) was het altijd gezellig. Groeneboom (Engels) kreeg weleens een bordewisser om zijn oren. kouwen elektro koppenol (gaf in de pauze boksles.

Nicolaas Witsen, 1964