nicolaas beetsschool (voorheen School D)

nicolaas beetslaan in Rijswijk, ( Toon op kaart )

265 scholieren

Bekijk de volledige pagina van nicolaas beetsschool (voorheen School D), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

nicolaas beetsschool (voorheen School D) foto

Op nicolaas beetsschool (voorheen School D) vind je 43 klassenfoto’s en 265 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wim Stekelenburg.

Wim Stekelenburg

nicolaas beetsschool (voorh..., 1952

Leuke herinneringen aan deze school.

Leuke herinneringen aan deze school. Kan me nog herinneren dat Beringer (ook wel bekend als Teringer) kwaad werd op ons en riep dat we het vieren van haar verjaardag wel op onze buik konden schrijven. Remco (bijnaam destijds: Rooie Roelie) tilde spontaan zijn shirt op en begon met schrijven. Vervolgens werd hij weer aan zijn oren de klas uitgesleurd. Ook herinner ik me inderdaad de spelletjes op het schoolplein, zoals het beruchte zoenetikkertje. Iedereen keek ook altijd uit naar de verjaardagen van Jasper Bessem. Zijn moeder maakte dan altijd zeer gezonde blokjes kaas maar wel met leuke kleine dingetjes erop die we aan een ketting konden hangen of waar je mee kon spelen. De noodschool op de Cromvlietkade kan ik me ook nog goed herinneren. Kleine Reneetje Janssen is trouwens niet zo klein meer. Ik heb hem nog wel een paar keer gezien.

nicolaas beetsschool (voorh..., 1973

Meester Lievense (niet schuin achterover schrijven) Hoofdmeester Hoekstra (seksuele voorlichting, grinn).

Meester Lievense (niet schuin achterover schrijven) Hoofdmeester Hoekstra (seksuele voorlichting, grinn)

nicolaas beetsschool (voorh..., 1969

?