Nicolaas Beetsschool

Holleweg in Heiloo, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nicolaas Beetsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nicolaas Beetsschool foto

Op Nicolaas Beetsschool vind je 33 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hoofd vd school dhr Keuning.

hoofd vd school dhr Keuning. les gehad van jfr vd burg en dhr pijning

Nicolaas Beetsschool, 1952

De Nicolaas Beets school had samen met de Vondelschool een systeem van opleidingsklas en 'gewone' 6e klas.

De Nicolaas Beets school had samen met de Vondelschool een systeem van opleidingsklas en 'gewone' 6e klas. Ik moest naar de Beetsschool omdat die dat jaar de gewone 6e klas had. Een prachtig jaar gehad bij de heer Köhne. Wij gingen met de trein op schoolreis, naar Rotterdam en de delta werken. Tijdens die schoolreis voor het eerst verliefd geworden. Op Annette Mooij. Ik trok dat jaar veel op met Roel Diepenveen en Jan Blakborn. Zijn ouders hadden een snackbar. Verder herinner ik mij dat we met z'n drieen tegelijk jarig waren. Op 20 februari. Trudy Jonker was een van de drie maar ik weet niet wie de derde was. Inmiddels weet ik dat dus wel, dat was Jan Blakborn (bedankt voor je mailtje Jan :) )

Nicolaas Beetsschool, 1964

Best naar mijn zin gehad, les gehad van juffrouw vd Burg(klas 1&2), de 3e klas weet ik niet meer, meesters vd Heide & Koelemey(4e), Langereis(5e) & Kohne(6e).

Best naar mijn zin gehad, les gehad van juffrouw vd Burg(klas 1&2), de 3e klas weet ik niet meer, meesters vd Heide & Koelemey(4e), Langereis(5e) & Kohne(6e)

Nicolaas Beetsschool, 1956

?