NHB Deurne

Bruggenseweg 11a in Deurne, ( Toon op kaart )

294 scholieren

Bekijk de volledige pagina van NHB Deurne, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

NHB Deurne foto

Op NHB Deurne vind je 5 klassenfoto’s en 294 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

2 jaar op deze school gezeten.

2 jaar op deze school gezeten. Vreslijk gezellige tijd gehad. 's ochtend om 5 uur op om half 6 om stal te zijn om voor twee paarden te zorgen. Altijd het eeuwige gevecht om een kruiwagen en een riek. Op woensdagavond feesten in de Mert. Mevrouw Nijhof 'Moeder de gans' was er toen ook nog. Maar de stages waren niks en daarom ook gestopt. Werk nu bij een omroep en studeer natuurgeneeskunde voor dieren.

NHB Deurne, 1996

in een woord!!!!!!!!! *********!!!.

in een woord!!!!!!!!! *********!!!

NHB Deurne, 2001

ik heb een toptijd gehad,rond de bekendmaking van de punten voor het rijden was de sfeer wat minder,maar de rest van de tijd was het bijna de hele dag lol!heel erg veel uigevreten.

ik heb een toptijd gehad,rond de bekendmaking van de punten voor het rijden was de sfeer wat minder,maar de rest van de tijd was het bijna de hele dag lol!heel erg veel uigevreten.eten was in de eerste 2 jaar niet te vreten,na lang klagen was het het laatste jaar beter!leuke leraren:d.haan,atteveld,overbeeke,huijzinga.de rest ben ik de naam ff van ********ste herrinering:met school naar engeland,zelden zo'n lol gehad als daar!samen met oa eveline,susan(die uit deurne),denise en jappie natuurlijk.kheb de school wel gemist toen ik er net af was,en helaas was het contact met mijn medeleerlingen meteen weg daarna,iedereen woonde nl zover uit elkaar!

NHB Deurne, 1996

?