Nederlandse Politie Academie

De Kleiberg 15 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

227 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nederlandse Politie Academie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nederlandse Politie Academie foto

Op Nederlandse Politie Academie vind je 9 klassenfoto’s en 227 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

verkorte opleiding, SMEP.

verkorte opleiding, SMEP

Nederlandse Politie Academie, 1995

tsja, "Thissen, nog een keer de heuvel" in het 3e jaar met 3 dagen les op maandag vieren dat je er weer was en op dinsdag dat je morgen alweer naar huis ging.

tsja, "Thissen, nog een keer de heuvel" in het 3e jaar met 3 dagen les op maandag vieren dat je er weer was en op dinsdag dat je morgen alweer naar huis ging. "Gooi je heupen erin" bij judo: dat zal de sleutel geweest zijn voor het succes om toch de blauwe band te halen ..... Geert Westinga en het arrest van de faroamier. Weddenschap gewonnen dat het de faraomier was, maar de ingezette fles wijn nooit gekregen. Toch gekrenkte trots aan de andere kant. Esther Pieters als vast maatje, Mieke, Jeanine, Trudy, Margreet, wonderlijk stel bij elkaar. Geen weemoed, slechts herinneringen....

Nederlandse Politie Academie, 1990

Mooie tijd, zeker het eerste jaar met de senaat en de commissies (feestcommissie), leut en teut, nerd-feest, worst-feest, 70's feest en meer, late baravonden met medestudenten (en fatboy, phie, liesbeth, tinus, Ketzman en velen!) en de boeiende praktijkve

Mooie tijd, zeker het eerste jaar met de senaat en de commissies (feestcommissie), leut en teut, nerd-feest, worst-feest, 70's feest en meer, late baravonden met medestudenten (en fatboy, phie, liesbeth, tinus, Ketzman en velen!) en de boeiende praktijkverhalen van de neuten . En natuurlijk de introductieweek (als commissie), de beste week van de hele opleiding!

Nederlandse Politie Academie, 2000

?