Nederlandse Academie voor Medische Secretaresse

Planciusstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nederlandse Academie voor Medische Secretaresse, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nederlandse Academie voor Medische Secretaresse foto

Op Nederlandse Academie voor Medische Secretaresse vind je 3 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was echt een hele leuke tijd op deze school.

Het was echt een hele leuke tijd op deze school.Net een hele Grote familie.In deze periode hebben wij ook een overlijden meegemaakt van een van de docenten.de directeur en zijn vrouw heb ik meegemaakt als hele leuke mensen.Jammer genoeg lag dit beroep mij echt niet.Heb een tijdje in het AMC gewerkt op de rontgenafdeling.Ik heb toen gekozen voor de administratieve kant en ben toen gaan werken bij een effectenbank Bank Mees & Hope NV,nu meer bekend als Mees Pierson.Tegenwoordig ben ik huisvrouw getrouwd, en moeder van 2 kinderen.

Nederlandse Academie voor M..., 1984

avondopleiding gevolgd.

avondopleiding gevolgd. Medecursiste Marie-Cecile Jansen

Nederlandse Academie voor M..., 1982

Heel leuk jaar gehad.

Heel leuk jaar gehad. Samen met Irene van Reisen, Marion de Regt, Daniëlle Homan, Mariëlle Kroeze en Carla Verhoef. We gingen elke dag met de bus en de trein naar Amsterdam.

Nederlandse Academie voor M..., 1984

?