Nederlands Hervormde Burgerschool voor MAVO

Domplein 4 (zie ook Ned. Herv. Burgerscholen voor UlO) in Utrecht, ( Toon op kaart )

168 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nederlands Hervormde Burgerschool voor MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nederlands Hervormde Burgerschool voor MAVO foto

Op Nederlands Hervormde Burgerschool voor MAVO vind je 43 klassenfoto’s en 168 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat eigenlijk tot 1981 daar op school maar omdat ik nogal wat dubbele jaren had staan de meeste oud-leerlingen die ik ken in het blok 70-79.

Ik zat eigenlijk tot 1981 daar op school maar omdat ik nogal wat dubbele jaren had staan de meeste oud-leerlingen die ik ken in het blok 70-79. Van Kamp met zijn harde schoenen en handen. juffrouw Serton. Nelissen voor frans wat ik door hem moest laten vallen. Hoiting die zo vurig over de geschiedenis kon vertellen. Koffie drinken in de Metro op de Vismarkt (later in het Wed bij de Vriendschap) en roken aan de overkant van de school, anders haalde Molenbeek de congierge je naar binnen. Helaas veel te veel gespijbeld en daardoor te veel jaren gemaakt. Maar ook heel leuk geweest. mail me maar op "voorletter punt meisjesnaam monkeytail planet punt nederland".

Nederlands Hervormde Burger..., 1977

bujang punt berani at gmeel punt com.

bujang punt berani at gmeel punt com

Nederlands Hervormde Burger..., 1981

Wij van klas 3B haalden altijd streken uit !!!!!!.

Wij van klas 3B haalden altijd streken uit !!!!!!

Nederlands Hervormde Burger..., 1981

?