Ned. Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding (voorheen Rijksbrandweeracademie)

Kemperbergerweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ned. Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding (voorheen Rijksbrandweeracademie), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 45

Op Ned. Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding (voorheen Rijksbrandweeracademie) vind je 1 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 43

21e opleiding...

21e opleiding

2003, Hans

30 ste opleiding, daarna begon...

30 ste opleiding, daarna begonnen bij brandweer Zaanstad als preventieofficier. In 1993 overgestapt naar brandweer Amsterdam en werk daar op dit moment nog. Na vele functies te hebben bekleed, varierend van stafofficier tot hoofd automatisering, nu als hoofd Brandweerzorg.

2003, Deleted

Ben van de 20e opleiding en di...

Ben van de 20e opleiding en dit was de 1e lichting die gestart is op de RBA en gefinisht. Herinner me Evelien en Anneke nog het meest. En natuurlijk de jaren met het zaalvoetbalteam van de RBA,coach van Veenendaal, Fred Vos, Harry de Jong, Marcel en alle anderen.

2003, Deleted
?