Nazareth MULO

Noord Koninginnewal in Helmond, ( Toon op kaart )

150 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nazareth MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nazareth MULO foto

Op Nazareth MULO vind je 31 klassenfoto’s en 150 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bidden voor de scheikundeles en zuster Boloog van aardrijkskunde die zo kon tieren.

Bidden voor de scheikundeles en zuster Boloog van aardrijkskunde die zo kon tieren. Maar een leuke tijd heb ik er wel gehad. Vooral toen Tjerk directeur werd.

Nazareth MULO, 1976

Ik had nog als hoofd zuster Francesca ik heb meerder malen uit de bijvel strafregels moeten schrijven Ik kan me nog herinneren Brigitte de |Vocht uit Helmond, Rene Achten uit Deurne, Juliette Wijnhoven uit Helmond< en nog wel meer misschien als mijn oud

Ik had nog als hoofd zuster Francesca ik heb meerder malen uit de bijvel strafregels moeten schrijven Ik kan me nog herinneren Brigitte de |Vocht uit Helmond, Rene Achten uit Deurne, Juliette Wijnhoven uit Helmond< en nog wel meer misschien als mijn oude klasgenoten me willen helpen. Achter de school hadden we een sportveld voor de gymles lekker ouwehoeren met de helaas veel te vroeg overleden heer van de Boogaard (geschiedenisleraar) en de uitstapjes met school in de examenklas lekker uit je dak gaan en 's avonds lekker bumpen dat was erg hot toen die tijd

Nazareth MULO, 1974

De naam van die zuster was Dorothea maar wij noemden ze allemaal Boloog, en terecht ook.

De naam van die zuster was Dorothea maar wij noemden ze allemaal Boloog, en terecht ook. Zuster Francesca kan ik nog zo voor mijn gedachten halen, deze 2 zusters waren absoluut geen leuke mensen voor schoolgaande jeugd! Ik kan me de voornaam van van de Boogaerd niet meer herinneren (misschien Lambert?), wel dat hij aan een hartstilstand is overleden, inderdaad erg, vooral op zo'n jonge leeftijd. En meneer Janssen, leraar engels, waar ik nog op bezoek ben geweest met enkele klasgenootjes toen hij langdurig ziek was. En die periode dat de Ameideflat gebouwd werd en er heipalen de grond in moesten, je moest gewoon kunnen leren toen, alhoewel dat ik me ook herinner, toen ze vlak naast de school moesten heien, we enkele dagen vrij kregen.

Nazareth MULO, 1971

?