Nazareth MAVO

Dolfijnlaan 105 in Helmond, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nazareth MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nazareth MAVO foto

Op Nazareth MAVO vind je 43 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

een aardige leraar, ik geloof dat zijn naam dikhoff is.

een aardige leraar, ik geloof dat zijn naam dikhoff is. verder herinneringen aan de heer van den Bogaard. Te jong overleden! lilian van hoof, nog steeds mee bevriend

Nazareth MAVO, 1972

Wie kende daar de concierges niet.

Wie kende daar de concierges niet...Jan en Jan, die geflipte leraressen van Well (gertie, heb je die autosleutels nou nog niet teruggegeven?!) en Godsdienst...Jagerski die porno als studiemateriaal liet zien, die constant bezopen muziekleraar die altijd maar 20 minuten les gaf. Die gelikte directeur waar we ook veel zaten als we weer op de toiletten gerookt hadden. Tussen de middag naar de Aldi, fuifen in garages... Groetjes aan iedereen! Emailadressen uitwisselen is leuk! Je kan mij bereiken via mn eigen site!

Nazareth MAVO, 1985

Van de moderne "knip" afkomend was het een antieke school met zusters voor de klas.

Van de moderne "knip" afkomend was het een antieke school met zusters voor de klas. Maatschappijleer was een feest voor ons belhamels. Gym van Gondrie in een iets te klein zaaltje met helaas iets te veel (gesneuvelde) glazen ruitjes. Strafzitten op het smalle gangetje bij Tjerk. De scratch oefeningen van de gebroeders Maurice en Antony Geven op de pick-up van onze juf Maatschappijleer (ben de naam kwijt). Het paarse plafond bij Zuster Majelle (Scheikunde). De "zonnesteek" van Misak Terzibazian bij Duits...En zo kan ik nog wel ff doorgaan. Oh ja, en zonder spieken! een 10 voor Eindexamen Duits.

Nazareth MAVO, 1979

?