Nationale Stichting voor Mater Amabilis Scholen

Hogewoerd en Galgewater in Leiden, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nationale Stichting voor Mater Amabilis Scholen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nationale Stichting voor Mater Amabilis Scholen foto

Op Nationale Stichting voor Mater Amabilis Scholen vind je 1 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

goede herinneringen.

goede herinneringen.

Nationale Stichting voor Ma..., 1963

Lessen Verbale Expressie van Hr.

Lessen Verbale Expressie van Hr. Koevoets waren erg leuk. (toneel) Klasgenoten Nel Raaphorst, Ineke van Leeuwen, Elly Bontje,Willy van Loon, Mieke van der Krogt, Wilma Vogelenzang, Josephine van der Poel, Gra Kozijn, Nel Slingerland, Marianne Sikking

Nationale Stichting voor Ma..., 1963

Wat mij van deze school is bijgebleven zijn de voorlichtingsavonden gegeven door een arts uit oegstgeest vreselijk intereesant de cabaretlessen met de leidse studenten super gaaf en zeker voor die tijd en het weekend Witte Raaf in nw hout.

Wat mij van deze school is bijgebleven zijn de voorlichtingsavonden gegeven door een arts uit oegstgeest vreselijk intereesant de cabaretlessen met de leidse studenten super gaaf en zeker voor die tijd en het weekend Witte Raaf in nw hout

Nationale Stichting voor Ma..., 1967

?