Nationale School De Vaart

Rijksweg 152 in Hoogersmilde, ( Toon op kaart )

97 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nationale School De Vaart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 97

Op Nationale School De Vaart vind je 19 klassenfoto’s en 97 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 57

De toenmalige juffrouw en meesters op die school

In de eerste klas hadden we les van juffrouw Tineke Tuijtman. Klas twee, drie en vier van Meester Gerrit Runia en de laatste twee jaren in klas vijf en zes van (hoofd) meester Harmen de Vink.

2003, rense

Heilig ontzag voor 'juffrouw Tuijtman' maar ze was wel mijn juf die mij de tafels heeft aangeleerd.

Heilig ontzag voor 'juffrouw Tuijtman' maar ze was wel mijn juf die mij de tafels heeft aangeleerd. Heb ik overigens nog steeds profijt van.

2003, Peter

Mijn vader was 'hoofd' v/d school.

Mijn vader was 'hoofd' v/d school. Ik kan mij nog goed herinneren dat meester Bos uit Steenwijk met zijn Goggo-mobieltje voorreed. Ooit had hij het aan de 'stok' met een zoon van Jan-Albert Daling-Ruurd. Ach er komt zoveel boven. Meester Bos' vioolspel, onze kelder die leeggeschept werd door de jongens van klas 6, mijn moeder die de was droogde in de school en ons vermaak op de schoolzolder. Ook de filmvoorstellingen waren prachtig....

2003, Deleted
?