Nationale De Wegwijzer

Schuineslootweg 85 in Schuinesloot, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nationale De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nationale De Wegwijzer foto

Op Nationale De Wegwijzer vind je 0 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd.

Leuke tijd

Nationale De Wegwijzer, 1960

Wat mij altijd bijblijft is de gigantische speelplaats van de school: het bos, de kuil waarin wij voetbalden en het watertje naast de speelplaats.

Wat mij altijd bijblijft is de gigantische speelplaats van de school: het bos, de kuil waarin wij voetbalden en het watertje naast de speelplaats. Verder de ontzettend hardlopende meester Remeijer, de hoed van meester Westerveld en de strenge juf Zaagman. In 1965 zijn wij verhuisd naar de Noordoostpolder. De flowerpowerjaren aldaar meegemaakt. Daarna ben ik naar Amersfoort gegaan, b-verpleegkundige opleiding gedaan.

Nationale De Wegwijzer, 1961

proberen om in de pauze als eerste in "het vliegtuig" (een speciale boom in het schoolbos) te komen.

proberen om in de pauze als eerste in "het vliegtuig" (een speciale boom in het schoolbos) te komen. kikkervisjes vangen in de wieke naast het schoolbos en slagbal spelen met een oude stoelpoot.. dat ging hard! Op maandag kregen we geld mee. 10 cent voor de zending en 10 cent voor "echte" zwart/wit in een papieren zakje, wat we kochten in de morgen pauze bij van Faassen, de bakkerij naast de school. Goede herinneringen aan juf Everts en de meesters Hoekman, Reemeyer en Stroo. Veel lol gehad tijdens de handwerk lessen van juffr. de Bokx. Wij, de meiden van Sloetjes, konden nooit volop meedoen, want ze was ook onze buurvrouw!

Nationale De Wegwijzer, 1963