Nassauschool

Chiel Dethmerstraat in Almelo, ( Toon op kaart )

122 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nassauschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nassauschool foto

Op Nassauschool vind je 38 klassenfoto’s en 122 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan me juffrouw Ottenvanger (kleuterschool tijd) nog goed herinneren die, als ik me niet vergis, zo'n auto had met openslaande voorkant waar ook het stuur aan bevestigd zat.

Kan me juffrouw Ottenvanger (kleuterschool tijd) nog goed herinneren die, als ik me niet vergis, zo'n auto had met openslaande voorkant waar ook het stuur aan bevestigd zat

Nassauschool, 1958

Ik en mijn broer Marcel zaten in de klas bij juffrouw Winny Portier, in de klas was een zithoek ingericht met heeeel veel kussens.

Ik en mijn broer Marcel zaten in de klas bij juffrouw Winny Portier, in de klas was een zithoek ingericht met heeeel veel kussens. Juf Portier kon heel mooi blokfluit spelen! Mijn grote liefde was Benno.

Nassauschool, 1976

Kwam in de 4e klas op de Nassauschool.

Kwam in de 4e klas op de Nassauschool. De klassen 1 t/m 3 volgde ik op de Prinses Beatrixschool (een zogeheten Finse school), die destijds op de hoek Vriezenveenseweg/Sluitersveldsingel stond. De Nassauschool werd in 1957 in gebruik genomen en met hele horden andere scholieren verkaste ik naar deze school in de wijk Rumerslanden. Vanaf dat moment hoefden wij de drukke Ootmarsumsestraat niet meer over te steken, op weg naar en van de Beatrixschool. In de 4e klas les gehad van de heer Heeringa, in de 5e en de 6e van de heer Van Eerden. Die kon zo boeiend vertellen!

Nassauschool, 1957

?