Nassau MAVO

Chasséstraat 59 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

584 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nassau MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nassau MAVO foto

Op Nassau MAVO vind je 109 klassenfoto’s en 584 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een foto toont de klas 2A tijdens het schooljaar 1954-'55.

Een foto toont de klas 2A tijdens het schooljaar 1954-'55. In het midden Mijnheer Jansen, klasse leraar en tevens hoofd der school. Ik kan me slechts vijf namen herinneren. Wie kent de rest? Een andere foto toont leraren en leraressen op 1 april 1958. Staand, v.l.n.r.: Gostinga, Theunissen, ?, de Boer, Schaaik, Terwei, van Walen, de Fieze, Boeken, Ploeg en Ormondt. Zittend v.l.n.r.: Schaaik, Jansen en Lansen. Niet op de foto: Marinus, Douma, ter Brugge en Seldenbeek. De foto genomen in Renkum toont de klas 4C tijdens het schooljaar 1957-1958. Links mijnheer Theunissen, in het midden juffrouw Terwei en rechts een mij onbekende dame. Ik ken de namen van de meeste, doch niet alle, leerlingen. Wie kan me helpen? Een foto van 5 october 2000 toont de ingang van de school. Vroeger waren er op de bovenste twee verdiepingen de Nassauschool en op de onderste verdieping een lagere school (de "van Wassenaerschool"). Thans (2002) is er de 10e Montessorischool "De Meidoorn". Op het tegel tableau: openbare school voor meeruitgebreid lager onderwijs.

Nassau MAVO, 1953

Geweldige school Vooral die week naar Parijs in het laatste jaar.

Geweldige school Vooral die week naar Parijs in het laatste jaar

Nassau MAVO, 1977

Ik kan mij nog heel goed de wiskunde leraar dhr.

Ik kan mij nog heel goed de wiskunde leraar dhr. de Boer herinneren, het was tien tienen of tien enen voor je antwoord wat je gaf op zijn vraag.Ook is nog steeds Ans Zaal mijn vriendin, die heb ik op deze school ontmoet.

Nassau MAVO, 1963

?