Mytylsch De Regenboog

Frederik Hendriklaan 73 in Haarlem, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mytylsch De Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mytylsch De Regenboog foto

Op Mytylsch De Regenboog vind je 6 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb deze tijd als zeer positief ervaren.

Ik heb deze tijd als zeer positief ervaren. Dit blijkt wel omdat ik met verschillende mensen uit die tijd nog altijd een vriendschap en contact onderhoud. Hierbij denk ik aan Jan-Willem Hollink, Marc de Vries en natuurlijk niet te vergeten met de leraar Jan Boeree en de klasse-assistente Renée Overdijk. Ook zijn er verschillende mensen die ik volledig uit het oog verloren ben, en waarvan ik het wel leuk zou vinden te weten hoe het hen vergaan is. Hierbij denk ik aan Anneke Mutsaert, Annelies de Boer, en Kees van der Weijden. Natuurlijk is het leuk om mensen als Henk Post en Sonja Kaagman via deze website terug te vinden.

Mytylsch De Regenboog, 1965

Ik zat in begin bij Annelies van Veller in de groep, daarna bij Tom Zaal, Wim de Nijs en laatste bij Jan Boeree.

Ik zat in begin bij Annelies van Veller in de groep, daarna bij Tom Zaal, Wim de Nijs en laatste bij Jan Boeree. Mijn favoriete klasgenoten waren Robbert Harmsen en Remco Kanne. In die jaren was het leuk.

Mytylsch De Regenboog, 1973

Ik trok altijd op met Karin Vlot en Jocye Poortvliet.

Ik trok altijd op met Karin Vlot en Jocye Poortvliet. Heb daar ook leren paardrijden via de school. Heb nog steeds contact met Karin.

Mytylsch De Regenboog, 1984

?