Myrtus College

Adelaarslaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

614 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Myrtus College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Myrtus College foto

Op Myrtus College vind je 81 klassenfoto’s en 614 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Parijs excursie klas 4 (2 keer) was een van de hoogtepunten.

Parijs excursie klas 4 (2 keer) was een van de hoogtepunten. Verder buiten tekenen met van Ballegooijen, voetballen in het Zuiderpark (havo tegen atheneum, heb mijn sleutelbeen er bij gebroken) met Wamelink. Woon nu in Frankrijk en denk nog wel eens terug aan Frans van Crum waar ik nu toch profijt van heb (dacht ik toen wel eens anders over). Markante leraren verder: Ferwerda, Reefman, Veenstra. En hoe heette toch ook al weer die Economie leraar (een man uit het vak volgens Kiel)? Hij vertelde ons dat er een duidelijk verschil was in de reakties van Atheneum en Havo leerlingen op de parende paarden in het veld naast de klas.

Myrtus College, 1968

Biologie met meneer Albers was genieten.

Biologie met meneer Albers was genieten. Natuurkunde met Spoelstra met zijn proefjes was ook leuk. De opstand van 5 HAVO toen we niet naar een schoolconcert mochten omdat leren belangrijker was :-)

Myrtus College, 1971

We hadden een leuke klas, zie foto's, ik heb verder warme herinneringen aan meneer Bosch, Crum, Ballegooijen en Burgers, nooit te beroerd om telaat briefjes te tekenen.

We hadden een leuke klas, zie foto's, ik heb verder warme herinneringen aan meneer Bosch, Crum, Ballegooijen en Burgers, nooit te beroerd om telaat briefjes te tekenen.

Myrtus College, 1969

?