Muziekschool Emmen

Kapelstraat 121 in Emmen, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Muziekschool Emmen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op Muziekschool Emmen vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

begonnen met pianoles van Marijke Leutscher, maar dat breidde al snel uit met orkest olv Jan Boheur (eerst A- en toen B-orkest, ensembles, gitaarlessen, solfège en theorie, voorspeelavonden en compositiewedstrijden.

begonnen met pianoles van Marijke Leutscher, maar dat breidde al snel uit met orkest olv Jan Boheur (eerst A- en toen B-orkest, ensembles, gitaarlessen, solfège en theorie, voorspeelavonden en compositiewedstrijden. Voor mij was 't een grote speeltuin waaraan ik veel goeie herinneringen heb.

2004, Deleted

Gitaarlessen van Piebe Wester en Ari van Vliet, kinderkoor en jongerenkoor bij Greet Léon, (heerlijk, het jongenskoor van de Matthaus Passion) 'overblijven' in de catacomben van de school met meegebrachte boterhammen, slaatjes en yoghurt.

Gitaarlessen van Piebe Wester en Ari van Vliet, kinderkoor en jongerenkoor bij Greet Léon, (heerlijk, het jongenskoor van de Matthaus Passion) 'overblijven' in de catacomben van de school met meegebrachte boterhammen, slaatjes en yoghurt. Het balkanorkest bij Jean Boheur, de kindermusical 't Sprookje van de Vier Winden, en de Noord-Amerikaanse show. Dat vond ik het hoogtepunt, met twee avonden in de Muzeval. Helaas heb ik daar geen foto's of video van... Ik bewaar veel mooie herinneringen aan deze tijd met Karina en Marguérite, Iris en Astrid, Jeroen en Marijn, Agatha van Duijn, Marriëtte, e.v.a...

2004, Deleted

Na de AMV met de blokfluit gekozen om dwarsfluit te gaan spelen.

Na de AMV met de blokfluit gekozen om dwarsfluit te gaan spelen. In een klein groepje bij Jan de Jong. Na 3 jaar een "sabatical" jaar, waarna het spelen in een stroomversnelling kwam bij Karel van Olffen. Naast de lessen ook in A en B orkest gespeeld van Jean Bonheur (artiestennaam), een jazzcombo, kinderkoor van Greet Leon, kamerorkest olv dhr Kerssies. De vrijdagen waren altijd erg druk en leuk, zelf drumles gehad! Ondanks enorme stimulans en leuke ervaringen heb ik na toelatingsexamen voor conservatorium ervoor gekozen om toch in de techniek verder te gaan. Later in mn studententijd nog sporadisch gespeeld. Nog wat namen uit deze tijd: Astrid ter Borgh, Iris de Vette, Jeroen en Marijn Swarte, mn zus Eva, Marguerite en Karina Mensonides, Mariette Hasper, Annemiek Pieters, Nathalie van der Wal, Rebecca en Jonathan Buter, Inok en Kyung Janssen.

2004, Deleted
?