Multatulischool

Multatulistraat in Groningen, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Multatulischool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Multatulischool foto

Op Multatulischool vind je 33 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de derde klas kwam ik hier op school.

In de derde klas kwam ik hier op school. Ik herinnner me de weekopening- en sluiting. Het schoolplein, knikkeren, het voetbalveld etc. Bill Venema, Ton Viel en de paardrijdende handwerkjuf Tonkens. En natuurlijk Tupiner. Ik ben meteen na de zesde klas naar Leek verhuisd. De eerste dag op de middelbare school liep ik Marcel Wielinga tegen het lijf, ook verhuisd.

Multatulischool, 1970

Hoi, het lijkt me echt leuk om weer in contact te komen met klasgenoten dus even iets over mezelf.

Hoi, het lijkt me echt leuk om weer in contact te komen met klasgenoten dus even iets over mezelf. Tijdens de periode van de Mutatulieschool was ik vaak ziek en nooit dood. Ik woonde samen met mijn ouders, broer en zus in de Genestetstraat nr. 41 Na de Multatulischool heb ik de LHNO, aan de Jan Luykenstraat gedaan. Meteen na die school ben ik aan het werk gegaan en heb diverse dingen gedaan. Betreffende de Multatulischool, kan ik alleen maar zeggen het was een fijne schoolperiode, en als ik zo de klassefoto bekijk die ik heb toegevoegd ben ik zelf zeer nieuwsgierig hoe zal het nu zijn met: Maurice Bijkerk, Gea Visser, Silvana ?, Alice ?, Marcella ?, Jetty ? , Jenny Jonkman, ACH eigenlijk kan ik beter vragen: waar zijn al mijn klasgenoten allemaal gebleven, hoe gaat het met ze en wat doen ze nu tegenwoordig Sinds jan. 1999, woon ik in Hoogvliet (dat is bij Rotterdam) ik ben voor de tweede keer getrouwd en ik heb 1 dochter (geb. 08-07-84) Ik ben secretaresse bij de Brandweer in Rotterdam - District Zuid wil je meer weten neem dan contact op zodat we samen kunnen babbelen en herrinneringen kunnen uitwisselen Hopelijk tot ??? gauw

Multatulischool, 1967

Natuurlijk de weekopeningen en -sluitingen.

Natuurlijk de weekopeningen en -sluitingen. Als leraar m.n. Paul Zwevering.

Multatulischool, 1972

?