Mulo / Ulo Oost

Polderweg 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mulo / Ulo Oost, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mulo / Ulo Oost foto

Op Mulo / Ulo Oost vind je 55 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De lessen Engels van de heer Gobée waren voor mij een feest.

De lessen Engels van de heer Gobée waren voor mij een feest. Na school heb ik altijd contact met hem gehouden. Hij is op 18 januari 2010 overleden op 92-jarige leeftijd. Voor mij een kanjer van een man! Ik heb de school als prettig ervaren, al waren Frans en tekenen niet mijn favoriete vakken.

Mulo / Ulo Oost, 1957

Ik begon in klas 1D en heb nog een klassefoto met juffr.

Ik begon in klas 1D en heb nog een klassefoto met juffr.v. Elven volgens mij gaf zij Frans. Ook Pief (engelse leeraar, waar we allemaal een beetje verliefd op waren) "Big" die schaatsbriefjes uitdeelde, Hr. Soetkouw, onze directeur, op zijn verjaardag gingen we altijd naar Rialto en hebben daar de premiere van de film "the young ones"van Cliff Richard meegemaakt. Ook de tekenleeraar Dhr. Krabbé kan ik mij nog goed herinneren. We hebben zelfs de gang samen met hem van tekeningen voorzien dus op de muren geschilderd.! Juffr. Kloppenburg gaf volgens mij aardrijkskunde. O.K. hier nog wat namen van schoolgenootjes waar ik mee om ging... Mieke Heringa, Ria de Geus, Mia meyer, Jantje v.d. Vecht, Erna Uylenhoed, Rowandi Kaligis, enz. enz.

Mulo / Ulo Oost, 1961

LO: Willem de Zwijger Amsterdam Transvaalbuurt.

LO: Willem de Zwijger Amsterdam Transvaalbuurt. Daarna ULO Oost Sparrenweg en later Polderweg. In 1986 was er een reunie van klas 4 van 1960-1961. Aanwezige leerkrachten: De heren van Rhenen en Gobee. Andere leraren waren Chr. Soetekouw, Van der Meulen (2x) Van dr Muijden, Pekelharing, De Jong, Sol, Pols en de dames De Boer en Van Elfen (?) Leerlingen: Han Renz, Jan Gouw, Jacob Wilbrink, Netty van der Ven, Setske Verschoor eva De naam Johan Poldrman herinner ik mij overigens ook.

Mulo / Ulo Oost, 1956

?