MULO schoollaantje

vondellaan in Amersfoort, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MULO schoollaantje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 20

Op MULO schoollaantje vind je 6 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 19

Op de lerarenfoto achter vlnr...

Op de lerarenfoto achter vlnr Engelkamp, Vermeulen, Verploeg, Laseur. Zittend links voor: Tabak Hagenaar moet zijn Hagenaars

2003, Deleted

Buisman was directeur en riep,...

Buisman was directeur en riep, te pas en te onpas 'hoedet' (eigenlijk alleen te onpas...). Van Kolfschoten voor Frans, Bedrijfsrekenen van Burema. Beide docenten kwamen in de pauze 'even' een duwtje tegen je hand in je jaszak geven - als je een brandende sigaret zo verstopte, deed dat pijn. Tranen in de ogen, maar die peuk kwam niet tevoorschijn! Geschiedenis van Deuze, heeft mij nog eens (terecht) een klap gegeven, maar we hebben wel gelachen! Maar het was niet makkelijk om de Heren Buisman en van Kolfschoten als je buurman te hebben, en de heer Burema een straat verderop. Spijbelen, ho maar!

2003, Wouter

Mijn schoolvriendin was Sippy ...

Mijn schoolvriendin was Sippy Lindeboom en is dat nog steeds.Bij de wiskundeleraar Kareltje Groenenhuizen was het altijd keten, zoals natte propjes tegen het plafond gooien.Vele namen ben ik kwijt, herinner mij nog wel Hans en Paul Segaar en Henk Pommerel?

2003, Deleted
?