Mulo / Mavo St. Marie

Brusselseweg in Maastricht, ( Toon op kaart )

232 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Mulo / Mavo St. Marie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 232

Op Mulo / Mavo St. Marie vind je 24 klassenfoto’s en 232 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 144

leraren: baan, pukkie en gilis...

leraren: baan, pukkie en gilissen. Bennie Limbourg. Bij pukkie de non vieze boekjes op haar bureau leggen, condooms in de gang. ja die vieze gluurder van een walraven bij Gym. We betrapten hem toen hij door het sleutelgat naar de meiden aan het loeren was. De perverseling.

2002, Deleted

Met alle goede bedoelingen van...

Met alle goede bedoelingen van iedereen kon ik me met deze school niet verenigen, lag waarschijnlijk aan mij. Deze school bestaat nu dus ook niet meer. En eigenlijk wil ik het daarbij laten.

2002, Deleted

ik heb het reuze naar mijn zin...

ik heb het reuze naar mijn zin gehad op deze school. Mijn favoriete vak was wiskunde waar ik gelukkig de leukste leraar van de school voor had:Ton Baan. Verder waren de andere leraren ook niet verkeerd al waren de "nonnen"die er nog zaten niet erg geliefd. De klas waar ik in zat was erg gezellig en ben ook eigenlijk best wel benieuwd wat er van al die personen van mijn klassenfoto geworden is. Helaas staat er nog geen bekende aangemeld.

2003, Jeanny
?