MULO / MAVO

Leyenseweg in Bilthoven, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MULO / MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MULO / MAVO foto

Op MULO / MAVO vind je 24 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schoolreis laatste klas Bacherach .

Schoolreis laatste klas Bacherach

MULO / MAVO, 1962

Fijne tijd gehad met o.

Fijne tijd gehad met o.a. in de klas Gerda Versteeg en Kees Draayer en Andre Penning en Jacky(naam vergeten),Vita Koning? Bertus Vermeer ,Jan Kastelijn en vele anderenen leraar van Straten(of Stralen)en hoofd Pietje Paar en wie weet zijn er nog meerdere klasgenoten die weer is wat namen en foto´s met elkaar willen ophalen, zou heel leuk zijn een soort reunie via internet. Ikzelf woon alweer enkele jaren(9 in 2005) op Java/Indonesie en laat even een emailtje naar mij groetjes Ton van Apeldoorn/ Mijn adres is aapeldoo apestaartje hotmail dot com ********************

MULO / MAVO, 1954

Ik heb heel fijne herinneringen aan Cocky van Hunnik, Dennis Nelemans, Annemarie Langereis en Tini Ditmar.

Ik heb heel fijne herinneringen aan Cocky van Hunnik, Dennis Nelemans, Annemarie Langereis en Tini Ditmar. Met Annemarie ben ik altijd contact blijven houden. Met Tini ben ik sinds kort weer herenigd, maar wie weet iets af van Cocky en Dennis? Weet iemand waar ze gebleven zijn??

MULO / MAVO, 1964

?