mulo maria inviolata

arendsvlucht 2 in Oss, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van mulo maria inviolata, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

mulo maria inviolata foto

Op mulo maria inviolata vind je 8 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leueke school met goede herinneringen.

Leueke school met goede herinneringen. Destijds zat ik in een weeshuis in Herpen, en later ben ik gaan wonen in het pleeggezin van onze leraar de heer Verwey in Nijmegen. Hij is helaas in 1983 al overleden.

mulo maria inviolata, 1967

Had een leuke tijd op deze school.

Had een leuke tijd op deze school. "grote zus" Adinda als voorganger, en behalve dat handelsrekenen me toen niet zo lag, heb ik veel geleerd en veel plezier gehad. Veel leuke feestjes, de koffiebar, schoolreisjes waren heel gezellig. tijd van buttons op m'n spijker, danwel legerjas en kort stekelhaar. Lessen Bio, van Herwijnen, met name de lessen over menselijke voortplanting niet vergeten; dat was nog een beetje een taboe op deze school, maar van Herwijnen probeerde dat moedig te doorbreken. Verder heb ik goede herinneringen aan alle docenten en veel van mijn medeleerlingen. ik ben mailbaar bij "zon" onder hormannpp en hoop dat nog veel leerlingen zich aanmelden!

mulo maria inviolata, 1980

Vond dit eigenlijk een fantastische tijd met al die verschillende type leerkrachten zoals: Meester Delfgaauw (meesterlijk grappig), Mijnheer Frielink (fantastische man overigens).

Vond dit eigenlijk een fantastische tijd met al die verschillende type leerkrachten zoals: Meester Delfgaauw (meesterlijk grappig), Mijnheer Frielink (fantastische man overigens). Het was heel leuk toen de school haar 60 jarig bestaan vierde.

mulo maria inviolata, 1983

?