Mulo Kastanjedaal

Kastanjedaal 1 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mulo Kastanjedaal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mulo Kastanjedaal foto

Op Mulo Kastanjedaal vind je 19 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mr Trommel, Dir v.

Mr Trommel, Dir v.d. Berg Klasgenoten o.a Jan Kruis,Wladimir Wasilenko,Bob de Groot

Mulo Kastanjedaal, 1944

Ik herinner mij de navolgende klasgenoten Sjuul (Gilles) Aussems, Rob Dinkla, Leo van Zanten, Joop Booy, Wijnand Kind (Het wiskundegenie), Joop Krijgsman, Adrie Donkersloot, Henk ???? (Zat naast Adrie Donkersloot), Frank van de Mast, Nico Tournier, Wil G

Ik herinner mij de navolgende klasgenoten Sjuul (Gilles) Aussems, Rob Dinkla, Leo van Zanten, Joop Booy, Wijnand Kind (Het wiskundegenie), Joop Krijgsman, Adrie Donkersloot, Henk ???? (Zat naast Adrie Donkersloot), Frank van de Mast, Nico Tournier, Wil Groesbeek, Bea van de Berg, Lenie Smit, Hanny de Wit, Henny Veentjer, Ida ??????, Rosa van Gelder, Jannie van Gangelen. Voor zover ik weet zijn Joop Booy en Wil Groesbeek later getrouwd. Frank van de Mast is met Rosa van Gelder getrouwd en hebben in Arnhem gewoond alwaar wij destijds ook woonden. Later zijn Frank en Rosa naar Dieren verhuisd alwaar hij tennisleraar is geworden. Alle jaren heb ik doorgebracht in het natuurkundelokaal naast Sjuul Aussems gezeten. Ik ben ben bang dat hij is overleden. De klasseleraar was Heetman. Een man die in mijn ogen heel goed kon schilderen en tekenen maar geen orde kon houden. Ook was hij voor mijn gevoel heel goed in de franse taal maar dat heeft hij mij niet bij kunnen brengen jammer genoeg. Ik heb zelf geen enkele foto meer uit die jaren en ik zou het op prijsstellen als er een paar foto's boven water komen.

Mulo Kastanjedaal, 1953

In de klas gezeten bij de Heer Vroman klasgenootjes waren o.

In de klas gezeten bij de Heer Vroman klasgenootjes waren o.a. Martha Herenbout Nellie Voordendag

Mulo Kastanjedaal, 1945

?