Mulo Buitenlandpoort

Buitenlandpoort in Vianen, ( Toon op kaart )

333 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mulo Buitenlandpoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Mulo Buitenlandpoort foto

Op Mulo Buitenlandpoort vind je 40 klassenfoto’s en 333 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Examenjaar Net voor de bezemklas.

Examenjaar Net voor de bezemklas. Anno 2003. Week 14. w3DOTkontaktDOTnl meldt: VIANEN – Aan alles komt een einde, dus ook aan een schoolgebouw dat de tand des tijds niet wist te doorstaan. Vorige week is een begin gemaakt met de sloop van het oude Oosterlicht College, voorheen mavo De Buitenlandpoort of De Lekstad. Over de Zederik is een noodbrug aangelegd die nodig is voor de afvoer van sloopmateriaal door de Gaaspstraat naar de Prins Bernhardstraat. Overigens blijft het noordelijke deel van het voormalige schoolgebouw voorlopig gespaard voor de gezamenlijke vestiging van in Vianen actieve huisartsen. Naar verwachting wordt de tijdelijke huisartsenpraktijk in mei opgeleverd. De artsen zullen ongeveer drie jaar aan de Buitenlandpoort actief zijn. Daarna verhuizen ze naar de nieuwbouw van Batenstein die naar verwachting eind 2005 gereed komt. Het gebied in de driehoek Buitenlandpoort, Gaaspstraat en Prins Bernhardstraat – ook wel Varkenswei genoemd – staat hoog op de gemeentelijke lijst van bouwlocaties.

Mulo Buitenlandpoort, 1970

Goede herinneringen aan deze school, leuke klas, veel leuke medeleerlingen uit Vreeswijk,Lexmond,Ameide etc.

Goede herinneringen aan deze school, leuke klas, veel leuke medeleerlingen uit Vreeswijk,Lexmond,Ameide etc. Voetballen op zaterdag bij Geinoord in Vreeswijk met, Wim en Co Clements,Roy Kops, Hans van Niftrik, Arend Schumacher,Henny Otto en Hein Barneveld. Veel vrienden en vriendinnen o.a Marjo en Laura uit Vreeswijk, waar ik met plezier aan terug denk.

Mulo Buitenlandpoort, 1962

Wie kent onze gymleraar "Schaapie" nog,verder een aantal namen die mij te binnen schieten zijn de Vries (zonder en met), Schulz (muziek), Kaper(en?) voor Engels, Henkie van Loenen (die mij nog naar de dokter bracht toen ik een gat in mijn hoofd kreeg in h

Wie kent onze gymleraar "Schaapie" nog,verder een aantal namen die mij te binnen schieten zijn de Vries (zonder en met), Schulz (muziek), Kaper(en?) voor Engels, Henkie van Loenen (die mij nog naar de dokter bracht toen ik een gat in mijn hoofd kreeg in het fietsenhok door stoer achterop een fiets te springen en het dak toch lager was als ik dacht) voor tekenen, natuurlijk Planje die voortdurend naar de directeur liep maar onderweg zich bedacht en met koffie terug kwam, van Z(S)oelen (niet met de tassen op de tafel) enz. Namen van vriend(inn)en, Caro van Nieuwpoort, Marion Nibbering, Otto-Hein, Kathinka Poot en haar nichtje Susan, Jeanette van Iperen(kusje!!!!),Willeke Keizer (ook een dikke knuffel) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Tijd voor een reunie volgens mij.

Mulo Buitenlandpoort, 1975

?