MULO

Schoolstraat in Aalsmeer, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MULO foto

Op MULO vind je 19 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kreecke was mijn favoriete leraar.

Kreecke was mijn favoriete leraar. Deze man heeft mij na twee "speeljaren" in de eerste klas op weg geholpen met leren via de toen startende 3-jarige Handels-ULO. Naderhand ook nog twee jaar bijles wiskunde van hem gehad. Jammer dat hij niet meer in leven is ! Daarnaast herinner ik mij Bruins, Lange Dirk, Uiterwijk, Van de Heuvel, Van Damme, Dijkstra en niet te vergeten Niek Grandiek, een kei van een muziekleraar. Deze laatste heeft echt bijgedragen aan mijn interesse in de (klassieke) muziek. Mijn favoriete herinneringen zijn de volgende twee voorvallen: Van de Heuvel die eeuwig met z'n stoel op de verhoging moest zitten wippen en tegen de muur hangen totdat hij een keer onderuit ging en onder het bureau belandde en die keer dat Uiterwijk geirriteerd z'n bureau voorover de klas in kiepte vanaf de verhoging die toen in veel lokalen was geplaatst (volgens mij waren die verhogingen aangeschaft omdat Van Damme zo klein van stuk was).

MULO, 1960

Sluit me helemaal aan bij Kees van der Zwaard, ook Kreecke was mijn favoriete leraar.

Sluit me helemaal aan bij Kees van der Zwaard, ook Kreecke was mijn favoriete leraar. Verder had je in die tijd nog Pimmetje Bezijn (Frans), Verdonk? (Handelsvakken), Palmer (Engels)

MULO, 1957

Weinig favoriete herinneringen ! In de 1e klas blijven zitten en uiteindelijk aan het eind van het 2e jaar van school gestuurd door Dijkstra.

Weinig favoriete herinneringen ! In de 1e klas blijven zitten en uiteindelijk aan het eind van het 2e jaar van school gestuurd door Dijkstra. Meneer Kreeke was wel aardig en de concierge men.Mensingh was een goed mens. Dijkstra noemde ons ooit "import" na het zoveelste kattekwaad, dit omdat wij uit Uithoorn kwamen (Jan Meeder oa en ik)

MULO, 1960

?