MULO

Bij de Dom in Brielle, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MULO foto

Op MULO vind je 4 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat niet zelf op deze school, maar had er wel vrienden: Sjaak Smit, Ruud en Marga de Bruin, Corrie Kruik, Peter Pouwelse (met wie ik nog steeds contact heb).

Ik zat niet zelf op deze school, maar had er wel vrienden: Sjaak Smit, Ruud en Marga de Bruin, Corrie Kruik, Peter Pouwelse (met wie ik nog steeds contact heb)...

MULO, 1963

Ik kwam van de H.

Ik kwam van de H.B.S. De ULO van Van Dijk ervoer ik als een warm bad, ondanks dat niet elke leraar even prettig was. Een heel plezierige tijd gehad met jaarlijkse feestavond in De Man (Oostvoorne). Ik ben door deze school het onderwijs ingegaan. Let op: deze school staat onder zes namen in het rijtje onder Brielle.

MULO, 1960

We hebben ooit (ik denk in 1965) een actie gedaan om geld in te zamelen voor de slachtoffers in de Vietnam oorlog.

We hebben ooit (ik denk in 1965) een actie gedaan om geld in te zamelen voor de slachtoffers in de Vietnam oorlog. Er stond een peilschaal in de klas waarop werd aangegeven hoeveel was verzameld.Ook heb ik toen in een gelegenheids jazzbandje gezeten met Rob van Driel, Dirkjan van der Neut en Freek van der Meijden wat toen een zgn. optreden verzorgde in de hal van het merula weeshuis. In onze klas zaten een paar mooie meiden die in bepaalde ontwikkelingen toch wat verder waren dan wij.

MULO, 1962

?