Mulo

Wilhelminastraat in Rhenen, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 93

Op Mulo vind je 23 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 71

Elke dag fietsend van Veenenda...

Elke dag fietsend van Veenendaal naar Rhenen en het kleine snoepwinkelje voor tussen de middag om een kwartje te besteden.

2002, Cees Jan

Geurt kwam in de pauze (in de ...

Geurt kwam in de pauze (in de zomer) met het lekkerste ijs: slagroomijs. En bakker Baars met de broodbus: lekker amandelspijsbroodjes kopen! Vriendin: Petra van de Brink!! Menno Dijkhuizen was in 1986 werkzaam in de operatiekamer toen mijn oudste dochter met een keizersnede gehaald werd. Namen van leraren: Fahrer (Nederlands), De Hesse (Engels), Boelsma (Duits), Veenstra (Frans (en Geschiedenis?)), Heij (Aardrijkskunde?), Hegeman (Wiskunde), Vijge (Maatschappijleer), Van de(n) Broek (Gymnastiek), Bou(w)man (Handenarbeid), Oegema (Schei- en natuurkunde?) en natuurlijk Koesveld (Biologie). Dhr Beekes was directeur en de conciërge heette dhr Ziermans.

2002, Karin

Een degelijke school. Over het...

Een degelijke school. Over het algemeen een goede ervaring. Favorieten: meneer Van Wijk, Meneer Mantje, meneer Constenze. Vrienden: Gerrit Lamme, Teun v.d.Pol, Kees Homans.

2003, Arie
?