Mulo

Wilhelminastraat in Rhenen, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mulo foto

Op Mulo vind je 24 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Elke dag fietsend van Veenendaal naar Rhenen en het kleine snoepwinkelje voor tussen de middag om een kwartje te besteden.

Elke dag fietsend van Veenendaal naar Rhenen en het kleine snoepwinkelje voor tussen de middag om een kwartje te besteden.

Mulo, 1971

Geurt kwam in de pauze (in de zomer) met het lekkerste ijs: slagroomijs.

Geurt kwam in de pauze (in de zomer) met het lekkerste ijs: slagroomijs. En bakker Baars met de broodbus: lekker amandelspijsbroodjes kopen! Vriendin: Petra van de Brink!! Menno Dijkhuizen was in 1986 werkzaam in de operatiekamer toen mijn oudste dochter met een keizersnede gehaald werd. Namen van leraren: Fahrer (Nederlands), De Hesse (Engels), Boelsma (Duits), Veenstra (Frans (en Geschiedenis?)), Heij (Aardrijkskunde?), Hegeman (Wiskunde), Vijge (Maatschappijleer), Van de(n) Broek (Gymnastiek), Bou(w)man (Handenarbeid), Oegema (Schei- en natuurkunde?) en natuurlijk Koesveld (Biologie). Dhr Beekes was directeur en de conciërge heette dhr Ziermans.

Mulo, 1974

Een degelijke school.

Een degelijke school. Over het algemeen een goede ervaring. Favorieten: meneer Van Wijk, Meneer Mantje, meneer Constenze. Vrienden: Gerrit Lamme, Teun v.d.Pol, Kees Homans.

Mulo, 1954

?