MTS / MEAO

Valkstraat 10 in Sittard, ( Toon op kaart )

769 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MTS / MEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MTS / MEAO foto

Op MTS / MEAO vind je 85 klassenfoto’s en 769 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Elecrticiteitsleer van Grummer, Electronica van Hendriks, Tekenen van Ploum, bedrijfskunde van Rutten met de MEAO in een lokaal, altijd om naar uit te kijken die lessen, je kon er wat van opsteken.

Elecrticiteitsleer van Grummer, Electronica van Hendriks, Tekenen van Ploum, bedrijfskunde van Rutten met de MEAO in een lokaal, altijd om naar uit te kijken die lessen, je kon er wat van opsteken. Namen als Eric Borger, Wil Bos, Peter Kersten, Niek Groot(reed toen al in een grote amerikaan), Huub Wessels(had destijds een Suzuki 550), Thieu Akkermans, Karel Bollen, Guus Molnar, Jan van Nunhen, Marcel Bachus en Marcel Hoedemakers (fanatieke voetballers)doen mij nog aan die tijd herinneren. Wat zal er van hun geworden zijn.

MTS / MEAO, 1977

Sjtoekie was mijn meest gehaatte leraar en Lomme de meest zielige .

Sjtoekie was mijn meest gehaatte leraar en Lomme de meest zielige . Had erg met hem te doen terwijl ik a.d. andere kant hem ook het leven zuur maakte.

MTS / MEAO, 1986

Aparte school, er was vanalles te beleven.

Aparte school, er was vanalles te beleven. Alleen wel erg veel tussenuren altijd, maar die werd wel opgevuld. Veel lol met: Alex, Eric en Jos

MTS / MEAO, 1990

?