MTS Amersfoort

Heliumweg 20 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

506 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MTS Amersfoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 21
  • Schoolgenoten 506

Op MTS Amersfoort vind je 21 klassenfoto’s en 506 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 286

Tja...... eigenlijk een voor m...

Tja...... eigenlijk een voor mij totaal verkeerde keuze, deze school. Werkte toen al op zaterdag en in de vakanties in de autoverkoop. Had toen beter een commerciele opleiding kunnen gaan volgen. Gelukkig is het allemaal nog goed gekomen. En voor wat betreft de MTS........het Hoekje en de Karsenboom waren errrrug gezellig.....

2002, Deleted

Goede vrienden: Erik Steenbakk...

Goede vrienden: Erik Steenbakker, Wim Knipmeijer, ? vd Kuylen, Rolf Visser. Uitspraak van dhr. Stienen, leraar wiskunde: Witkamp, het wordty nooit wat met jou. Sorry heer Stienen, het is toch wat geworden!

2002, Deleted

Stienen, nooit het verhaal van...

Stienen, nooit het verhaal van zijn arm mogen horen ;-) Ooit nog eens een alarminstallatie voor de school mogen bouwen, of het ooit gebruikt is?? Verder de engelse lessen van die man die ook scheidsrechter was (of zo) De lessen digitale technieken stonden echt nog in de kinderschoenen, toch heeft de de basis voor mijn toekomst gevormd.

2002, Bert
?