MTS

Admiraal de Ruyterlaan in Groningen, ( Toon op kaart )

84 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MTS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MTS foto

Op MTS vind je 2 klassenfoto’s en 84 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen de computer lessen aan de admiraal de Ruyterlaan gehad, en ik heb de overgang naar de nieuwe lokatie meegemaakt.

Ik heb alleen de computer lessen aan de admiraal de Ruyterlaan gehad, en ik heb de overgang naar de nieuwe lokatie meegemaakt.

MTS, 1990

Heb Wtb.

Heb Wtb. gedaan op deze school, en het stage-jaar voorlopig overgeslagen, om door te stomen naar het eerste jaar van de HTS-Utrecht. Met exkursie zijn we nog naar de BMW fabriek in München geweest (1978?). Dhr Brandsen (werkplaats praktijk) was een heel geschikte vent. In een van de eerste praktijklessen moest ik bij de werkbank een hamer hanteren, en hield die vast vlakbij de kop, ipv aan het eind van de steel. Dit vergemakkelijkt nl het hanteren, en gaat dan niet zo zwaar. Toen kwam hij bij mij en zei: "Meneer Brandsma, U moet maar wat van die steel afzagen, omdat het toch nergens voor dient". Zo gezegd, zo gedaan, klemde ik die hamer in de bankschroef en pakte een zaag. Toen hij zag wat ik van plan was te doen, kwam hij hard terugrennen en schreeuwde: "Nee, wat doe je nu, man? Ben je soms gek geworden?". Zo had ik hem ook beet. Hij kende mijn naam nl. van mijn oudere broer Jelle, die ook WTB deed. De leraar van materialenkennis (naam?) was een autoritair figuur die mij, in het bijzijn van andere studenten, een keer in het gezicht heeft geslagen. Toch heel veel leuke herinneringen aan die ouwe schooltijd. Ontzettend veel gespiekt bij proefwerken.

MTS, 1976

Veel van de stad gezien toen.

Veel van de stad gezien toen.... Leraar Brandsma en die 1-oog commandoleraar Duits!!!

MTS, 1976

?