M.T.H.S.

Ruyterplein 3 in Enschede, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van M.T.H.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

M.T.H.S. foto

Op M.T.H.S. vind je 0 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een ontzettend leuke tijd.

Een ontzettend leuke tijd. Op school, maar zeker ook daar buiten. Op kamers wonen. Met z'n allen bij elkaar eten. Stappen natuurlijk, de Kater, La Conga. Zwemmen in Haaksbergen. Met z'n allen in de auto van Dick en Ed, en dan knetterhard Doe Maar draaien. De kennismakingsweek van school, de gekke spelletjes. Excursie naar Engeland, het vreselijke eten. Maar al met al een hele leuke tijd.

M.T.H.S., 1987

M.

M.T.H.S manufacturiers cursus 1 jarige opleiding gedaan. Later naar Hogere textielschool 1963/1967

M.T.H.S., 1960

Leuke school enorm veel geleerd, ik heb alleen het kopjaar gedaan, maar veel lol gehad Becke als klasseleraar gehad! Kompleet gestoord die man maar super aardig! Klasgenoten: Glino, Leslie, Sylvia, Alexander, Yvonne, Karin, Wanda, Irene.

Leuke school enorm veel geleerd, ik heb alleen het kopjaar gedaan, maar veel lol gehad Becke als klasseleraar gehad! Kompleet gestoord die man maar super aardig! Klasgenoten: Glino, Leslie, Sylvia, Alexander, Yvonne, Karin, Wanda, Irene.....

M.T.H.S., 1994

?