Mr.J.H. Thielschool

Noormannenstraat in Haarlem, ( Toon op kaart )

308 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr.J.H. Thielschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mr.J.H. Thielschool foto

Op Mr.J.H. Thielschool vind je 118 klassenfoto’s en 308 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e en 2e klas zat in het zelfde gebouw maar heette toen van zeggelenschool, die is toen verhuist naar het van zeggelenplein(?) vanaf 1951 heette het toen Mr.

1e en 2e klas zat in het zelfde gebouw maar heette toen van zeggelenschool, die is toen verhuist naar het van zeggelenplein(?) vanaf 1951 heette het toen Mr.J.H.Thielschool en was toen alleen gedeelte Karolingenstraat. (zie schoolfoto 1953/54

Mr.J.H. Thielschool, 1951

Leuke school, mijn broer en 3 zussen hebben ook op deze school gezeten.

Leuke school, mijn broer en 3 zussen hebben ook op deze school gezeten. Wij woonden heeeel dichtbij de school ik hoefde alleen maar het pleintje over te steken en ik was er. Heb ooit nog eens een reunie gehad van deze school toen was ik al getrouwd en woonde ik in Haarlem-Noord (Marnixstraat). Juffrouw Oudejans ben ik later nog vaak tegengekomen omdat haar moeder boven mijn schoonouders woonde. Inmiddels ben ik alweer bijna 24 jaar getrouwd en heb 2 zoons van 17 en 12 jaar en woon ik ruim 14 jaar in Zaandam.

Mr.J.H. Thielschool, 1968

In 1953 kwam ik op de Mr.

In 1953 kwam ik op de Mr.J.H.Thielschool werken .Daarvoor heb ik iets meer dan een jaar gewerkt op de Feniks in Zaandam.Ik zag net een foto van de klas van Mevr.Schultz.Veel kinderen ken ik wel maar namen ?( na 50 jaar )vind ik heel erg moeilijk.Ik woon nog steeds in Haarlem ,maar ben al heeeeel lang met pensioen.Leuk om langs deze weg nog iets te horen /lezen over oud leerlingen. Met Mary Stinne leerling van mijn eerste klas op de Thielschool heb ik nog steeds kontakt.Ook Mark Heeren zie ik nog regelmatig.

Mr.J.H. Thielschool, 1953

?