Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool

Cohenlaan 6 in Utrecht, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool foto

Op Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool vind je 20 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Inderdaad dhr.

Inderdaad dhr. Piet Dorrepaal als hoofd van de school en leraar 6e klas. Leerlingen Henny, Arnoud, André, Warmold, Arno, Alfred, Arnoud, Mark, Tom, Nienke, André, David & Kirsten, Henk-Erik, Karen, Karin, Wim, Hetty niet meer gezien. En natuurlijk Marisca (je kwam met je lange bruine krullen in 1972 bij me in de 3e klas, we hebben samen mijn vuilnisbakkenrastekkel uitgelaten, van dat jaar moet ik ergens alle pasfoto's van de klasgenoten hebben). Velen, w.o. Alfred, Peter, Karen en Anja (leuk om je ook hier te zien) , gingen net als ik naar Blaucapel in Utrecht. Het verhaal van Agniet (jaar 1975) roept associaties op: mijn juffrouw van klas 1 verhuisde met mijn overgang mee naar klas 2 en trouwde inderdaad in dat jaar (1969/1970). Heb veel opgetrokken met Arnoud, wiens vader (als arts?) bij de Veeartsenij(straat) werkte, en die paarden had, gastvrij gezin! Ik denk alleen dat Marike Rozijn het (jongere?) zusje is van Tom die bij mij in de klas zat. Ook Harald en Jaqueline zaten m.i. in een andere klas.

Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, 1968

Samen met Theo kraaijkamp waren we de eerste leerlingen voor klas 3.

Samen met Theo kraaijkamp waren we de eerste leerlingen voor klas 3. Mijn broer Rudy was de enige in klas 4 en klas 5 & 6 bestonden nog niet. Het eerste hoofd was Hr.Binnenveld snel opgevolgd door Hr. Piet Dorrepaal

Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, 1962

Was hier in de jaren 1985/1986 adjunkt, eerst onder Piet Dorrepaal en daarna onder Dick Grol.

Was hier in de jaren 1985/1986 adjunkt, eerst onder Piet Dorrepaal en daarna onder Dick Grol. Ben in 1986 overgestapt naar het bedrijfsleven.

Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, 1984

?