Mr. J.J. Hangelbroekschool

Balijeweg 20a in Wolfheze, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr. J.J. Hangelbroekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mr. J.J. Hangelbroekschool foto

Op Mr. J.J. Hangelbroekschool vind je 40 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

(Toen werd ik nog Marja genoemd).

(Toen werd ik nog Marja genoemd). Aan de Hangelbroekschool heb ik alleen maar leuke herinneringen. Leerkrachten die ik nooit zal vergeten zijn juffrouw Buikema, juffrouw Okkema, meester Lanting, meester Borst. Ik ging vooral veel om met Marian, Margreet en Tjarda. De voorleesmiddagen waren heerlijk (Reis door de nacht - al pepermuntjes etend) en tijdens het thee zetten en rondbrengen op vrijdagmiddag hebben we veel lol gehad. Zelfs aan de handwerklessen (tunisch haken!) heb ik -achteraf- goede herinneringen. Een geweldige dag beleefde ik toen dhr. Hangelbroek (wie dat ook geweest mag zijn ..) afscheid nam en ik hem, samen met Henk Dronkelaar (?) een klein autootje als symbolisch kado mocht aanbieden in het Kurhaus. Ik heb echt een heerlijke tijd gehad op dat kleine schooltje!

Mr. J.J. Hangelbroekschool, 1963

verhalen van meester Huber en de strenge meester Bontan.

verhalen van meester Huber en de strenge meester Bontan. Fia, leuk om je zo weer te ontmoeten. Een hartelijke groet. Anko en Hessel, wat waren we beroemd aan de Wolfhezerweg en de Lawijckerhof als trio. Ik herinner me nog het optreden tijdens een bruiloft van de familie Klaver in hotel van Dijk.

Mr. J.J. Hangelbroekschool, 1954

Suzanne de Vries.

Suzanne de Vries

Mr. J.J. Hangelbroekschool, 1973

?