Mr J Terpstraschool

Nieuw Loosdrechtsedijk 65 in Loosdrecht, ( Toon op kaart )

188 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr J Terpstraschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 188

Op Mr J Terpstraschool vind je 31 klassenfoto’s en 188 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 143

Canonzingen met meester Roozen...

Canonzingen met meester Roozendaal, juf Stone die helemaal niet kon zingen en daarom psalmen en gezangen op lp draaide. Zingen bij juf Cramer/meester Koekkoek, muzikaal begeleid door Jan van Reenen ('ho, stop! dit is een bes!') op blokfluit en Matthijs Kloek op trompet. Meester Koekkoek die altijd maar stenciltjes uitdeelde met honderden te ontleden zinnen. De race om de schriftjes met een zebra of giraf op de voorkant. Als je pech had, was je schrift net vol als er alleen nog maar nijlpaardenschriftjes op voorraad waren. 'Dolly Dots' oefenen in de pauze. De 1 april-grap van het nieuwe prefab klaslokaal dat 's middags na schooltijd met een helicopter zou worden neergelaten op de plek die meester Roozendaal die ochtend met stoepkrijt op het schoolplein had gemarkeerd.

2002, Deleted

De zolder opruimen voor meeste...

De zolder opruimen voor meester Voogscheerd (schrijf ik dat goed?) De tuintjes omspitten voor de klassen 1,2. Juffrouw Grim. Zij was ook op een reunie. Oude meester Grim met zijn viool. Muziekles in de klas 5 en 6 en een optreden op een school avond. Ik heb nog een klassefoto van de klas van meester Bult.Met alle namen achterop.

2002, Deleted

NA doen in een toneelstuk van ...

NA doen in een toneelstuk van een trouwerij omdat meester stuivenberg zou gaan trouwen

2002, Deleted
?