Mr. Calsschool

Hoogheemraadweg in Amsterdam, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr. Calsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mr. Calsschool foto

Op Mr. Calsschool vind je 34 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Enkele nog bekende namen van leraren: broeder René, Vellinga, juffr.

Enkele nog bekende namen van leraren: broeder René, Vellinga, juffr. Stoffelen, Metternich. Ik ben te bereiken onder fhboer at ****** ******* Hallo die mijnheer Bijlhouwer!!

Mr. Calsschool, 1962

Ik kan mij nog goed herinneren dat er voor Dhr.

Ik kan mij nog goed herinneren dat er voor Dhr. Melis? een ander schoolhoofd zat, maar ik ben zijn naam kwijt. In de eerste klas zat ik bij juffrouw Polulier(s) en in de 2e klas bij Juffrouw Marga Aarsman. Ik weet ook nog dat wij een speciale tekenleraar hadden, maar hoe diens naam was.. Ik kan mij ook nog herinneren dat wij in de eerste klas Chris Tates hebben verloren. Omdat dit het eerste sterfgeval in mijn directe omgeving was is dit mij altijd bijgebleven. Chris' vader werkte toen bij Westgaarde en Chris woonde in een bedrijfswoning van het crematorium.

Mr. Calsschool, 1970

Ik heb een hele fijne tijd gehad op deze school.

Ik heb een hele fijne tijd gehad op deze school. Ik ben een meisje maar ik was altijd aan het voetballen. Meester melis, juffrouw stoffelen, broeder Renee, meester met een hele grote snor?, invalster die altijd haar zoontje Mark meenam.

Mr. Calsschool, 1968

?