Mr. A. Bruchschool

Zijlvest 25 a in Haarlem, ( Toon op kaart )

296 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mr. A. Bruchschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mr. A. Bruchschool foto

Op Mr. A. Bruchschool vind je 46 klassenfoto’s en 296 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Moest van mijn vader alsnog een diploma halen nadat ik het, samen met Menno Bohm, had verkloot op het OCK.

Moest van mijn vader alsnog een diploma halen nadat ik het, samen met Menno Bohm, had verkloot op het OCK. Is uiteindelijk nog gelukt ook hoewel wij meer niet als wel aanwezig waren. (spijbelen of eruitgezet) namen die ik mij nog kan herinneren na het zien van een klassefoto waar ik ook weer niet opstond zijn: Menno Bohm en verder allemaal bekende gezichten maar er komt geen naam bij omhoog drijven, wie helpt mij ?

Mr. A. Bruchschool, 1982

Op deze school een leuke tijd gehad, of is het tijd gemaakt.

Op deze school een leuke tijd gehad, of is het tijd gemaakt. Ontspannen door de leerjaren heen. (1x niet, maar ach, dat hoort er soms bij) Leuke leerkrachten, Hr. Hoogenbosch (had iets met de gymjuf) Hr. de Jong - handvaardigheid - met zijn sexboekjes onder de vakliteratuur, of was dit andersom? Mw. Vos - gaf Engels, Frank vd Gevel - kantoor/winkelpraktijk. De leraar die mij het meest is bijgebleven is de heer van der Molen (nederlands), een geweldige man met een lieve vrouw. Ik was jaren later heel toevallig getuige van een aanrijding en wie stapt er uit de auto ... inderdaad Dhr. van der Molen. Namen die mij zo even snel te binnen schieten (sorry als je er niet bijstaat maar het vakje is bijna vol); Kees Vaneveld, Ronald Keesmaat, Christa van Batenburg, Annet en Frits Passchier, Nora (en de tweeling) Vellinga, Hester van Millingen, Hans Hartog, Ben Sijmens, Frans Spoor, Helga Drost, Hein Fischer, enz.. Ik ben benieuwd wie ik op deze site tegenkom/terug zie.

Mr. A. Bruchschool, 1971

Ben niet zeker van jaartal.

Ben niet zeker van jaartal. Zat bij Ingrid v.d. Aar in de klas Mijn nicht.

Mr. A. Bruchschool, 1980

?