MPI KIDS, Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs

Borggravevijverstraat 9 in Hasselt, ( Toon op kaart )

1 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MPI KIDS, Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MPI KIDS,  Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs foto

Op MPI KIDS, Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs vind je 0 klassenfoto’s en 1 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

favoriete leraar remond en stefan van de slagerij afdeling heel veel schoolliefdes gehad maar ene blijft me toch bij mandy machiels mmmmmmmmmm echt knap en lief meisje spijtig dat ze onze relatie beeindigd had maarja dat is het leven ma ze zal altijd een

favoriete leraar remond en stefan van de slagerij afdeling heel veel schoolliefdes gehad maar ene blijft me toch bij mandy machiels mmmmmmmmmm echt knap en lief meisje spijtig dat ze onze relatie beeindigd had maarja dat is het leven ma ze zal altijd een speciaal plaatsje in men hartje hebben

MPI KIDS, Vrije Basisschoo..., 2000

Geweldige tijd beleeft ,heel veel geleerd.

Geweldige tijd beleeft ,heel veel geleerd. de fraters en de leerkrachten waren stuk voor stuk GEWELDIG. Mijn klasgenoten daar zaten echte vrienden tussen waar ge veel lol mee had.

MPI KIDS, Vrije Basisschoo..., 1961

?