Morgenster

Breezandpad in Arnhem, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 91

Op Morgenster vind je 13 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 61

farvoriete juf was marrianne d...

farvoriete juf was marrianne de koning, liep s'morgens altijd met haar mee naar school. in de winter op het ijs bij school. ik weet nog wel dat etienne en jacko heel gewilt waren bij de meisjes. weet niet meer hoe ze van achternaam heten. het toneel stuk in groep 6 is ook een leuke herrinnering ik speelde samen met bas de hoofdrol en viel omdat ik de hoge hakken van mijn moeder aan had. ik was koningin en bas de koning. als je te laat was dan moest je op de gang staan.en zo heb ik nog wel veel meer

2003, patricia

Meester Karel, meester Wim en ...

Meester Karel, meester Wim en juf Anjo. De kuil, die in mijn herinnering zo groot is en in het echt zo klein. En natuurlijk het ophalen met de kar en het spelen van de musical d'r op of d'r onder in het laatse jaar (ja, ik was dat meisje dat Bobbie speelde).

2003, Elvira

Gedurende de korte tijd (1 jaa...

Gedurende de korte tijd (1 jaar plus wat weken) dat ik op deze school zat, zijn de enige herinneringen het toneelstuk in het laatste jaar plus het eindfeest (met bijhorende rondrit met de tractor in de wijk).

2003, Ewout
?