Montessorischool St. Agnes

Coehoornstraat 60 in Arnhem, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Montessorischool St. Agnes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 61

Op Montessorischool St. Agnes vind je 5 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 28

Herinneringen: mevrouw Huybrec...

Herinneringen: mevrouw Huybrechtsen van de 2e klas! Ik heb gehuild toen ze verhuisde naar DenHaag, waar haar man hoofd werd van een andere school! Ze bracht altijd na het weekend Haagse Hopjes voor ons mee! Lieve Zuster Francisca van klas 5 en 6 (we kregen les van enkele nonnen), hoofdjuffrouw mevrouw Beerling (errug streng, maar wel lief!), meneer Sybrandy van de 4e klas en de stagaire van de 3e klas, maar ik ben zijn naam kwijt! Ik vond de jaarlijkse musicals echt heel leuk om te doen: o.a. Babuschka. Vriendinnen o.a.: Sarina Latumahina, Marscha van Swieten, Nina ??? (woonde in de Paulstraat te Arnhem), Myra van Vliet ; dit waren allemaal Indische meisjes btw.

2003, Regina

Als het goed is hete deze scho...

Als het goed is hete deze school in mijn tijd De Ark. Als het zo is laat het mij dan even weten. Hadden ook altijd een jaarlijkse Musical. In mijn tijd had je leraar Stel en het hoofd van de school was een klein bijna kaal mannetje ik ben zijn naam vergeten. De school stond tegenover een openbare school. goforit17kringeldingh o tmailpuntcom hot natuurlijk aanelkaar en punt staat voor . voila schoolbank.

2003, Deleted

voetballen met een halve plast...

voetballen met een halve plastik bal, en vooral scoren... vechten tegen de dames karate enzo...

2005, Deleted
?