Montessorischool Leidschenveen

Klaverveld 9 / Cicerostrook 1 in Leidschendam, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Montessorischool Leidschenveen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Montessorischool Leidschenveen foto

Op Montessorischool Leidschenveen vind je 5 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat hier van groep 6 tot en met groep 8.

Ik zat hier van groep 6 tot en met groep 8. 3 jaar heb ik juf Mirjam gehad. Het eerste jaar had ik ook meester Robert, het tweede jaar had ik ook meester Richard, en het derde jaar had ik ook meester Maarten. Ik ging vaak naar de kleuterklassen om te helpen enzo. De musical Trydols was erg leuk.

Montessorischool Leidschenveen, 2000

Ik heb 5 jaar op deze school gezeten en had het heel erg naar mijn zin.

Ik heb 5 jaar op deze school gezeten en had het heel erg naar mijn zin. Vooral de voorstelling aan het eind van het jaar, waarin ik een "hoofdrol" mocht spelen was heel leuk. Mijn favoriete juf was juf Pauline. Jammer dat ze is vertrokken. In groep 6 had ik ook twee lieve juffen: Carianne en Karin. Dankzij hun (achter mijn vodden aan zitten) heb ik mijn best gedaan in die groep, anders had ik het hele jaar uit m'n neus zitten eten. Jammer dat juf Karin ziek werd. Ik hop dat het nu veel beter met haar gaat. Vanaf augustus 2004 zit ik op de OBS Waterland. Ik zag ook juf Daniëlle staan. Hoi juf, met mij gaat alles goed. Wie stuurt mij een mailtje? Zou ik leuk vinden.

Montessorischool Leidschenveen, 1999

Ik heb vanaf januari tot juni op deze school stage gelopen bij die hele lieve kleutertjes.

Ik heb vanaf januari tot juni op deze school stage gelopen bij die hele lieve kleutertjes. Allemaal schatjes. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad. Ik zie dat Robin ook hier op schoolbank staat. Hallo Robin, ken je mij nog? Jullie waren een hele leuke klas.

Montessorischool Leidschenveen, 2000

?